Wednesday, July 21, 2010

Les Vilains - Skinhead Family (2010)


Партали Oi! бенд од Бриж, Белгија. Оформени се во 1997-ма година и имаат издадено неколку албуми и две E.P. снимки. Новиов албум им е одличен!

Track List:

1. De Kastelein
2. Dieter & Oliver
3. Flamme Dans Tes Yeux
4. Grosse Salope
5. L'homme le Plus Riche du Monde
6. Mongol Oi!
7. Peine de Mort
8. Politiquement Incorrect
9. Religions de Merde
10. Retourne Chez Toi
11. Skinhead Family
12. Victime

Sunday, July 11, 2010

Преку Таквото...


Компилација од Македонски Rock, Punk, Hardcore, Metal, Rap/Hip-Hop etc., etc. бендови и изведувачи.


1. ТК/СК - Терористи - Министри
2. No Name Nation - Циркус
3. Two Sides - Freedom
4. Културно Уметнички Работници - Супер Дечки
5. Тотално Опуштање - Примитивизмот Владее
6. Т.Б. Трачери - She's a Bomb
7. Рок Агресори - Вечно Исти Глупости
8. Опструкција - Лет во ПРазно
9. Суперхикс - Удар
10. С.А.Ф. - Сафра
11. Коска - Што Му е на Светов?
12. Чиста Околина feat. Маја Мухиќ - Шеф
13. Инсулт (Remix BORG) - To Get Old
14. Готра - Неодбрано
15. Проект Жлуст - Medo's Tune
16. String Forces - Етида
17. Grey Nova - Постоиш
18. Siniac - Tiveriad Sea
19. Флукс - Еј Човеку!
20. New Police State - Нова Генерација
21. Smut - Во Името на Народот
22. Sidewalk - Ова е Реалноста