Friday, August 31, 2012

KBO! @ клуб Хавана, Скопје (14.09.2012.)
Српскиот punk бенд "KBO!" од Крагујевац, после 18 години повторно во Скопје! Ќе настапат во летниот клуб Хавана заедно со домашните punk бендови „Флукс“ и "New Police State" како локална поддршка. Билетите во претпродажба ќе чинат 200 ден. (во "Custom pub", „Кафе Браво“, „Рок Бар-Планина“ и „Југотон“), додека на врата по цена од 300 денари. Стартот е закажан за 20:00ч.