Saturday, September 29, 2012

„Контра!“ прв албум (примерок)Примерок од првиот албум на малдиот Oi!/Punk бенд „Контра!“ опд Скопје. Албумот се очекува да излезе во продажба кон крајот на оваа година!

Thursday, September 20, 2012

Punk Rechagre - Битола


После подолго време во Македонија ќе се одржи панк фестивал под името "Punk Recharge" на кој ќе настапат 10 Punk/Hardcore бендови од Скопје, Битола, Ресен и Кочани. Концертот ќе се одржи во магацинскиот простор на „Домот на Културата“ - Битола, на 27.10.2012. на кој влезот ќе биде по цена од симболични 100 денари.

Учесници:

The Nexus - Ресен
Кактус - Битола
New Police State - Скопје
Disclass - Скопје
Remnants - Кочани
Дефект - Скопје
Нова Генерација - Скопје
Без ДСВС - Битола
Born For Slaughter - Скопје/Струга
Diasease - Скопје

Monday, September 17, 2012

Re-ups

 

Дефект - Пијана Улица E.P. (2010)

The Dojka - Кревам Рака Против

D'Daltons

New Police State

Disclass - Bomb, Death, Bones, End...

Дефект - Сезона на Лов


Track list:

1. Раштимана
2. Сезона на Лов
3. Ќе има ли Иднина?
4. Пиво
5. Еј ти Oi!
6. Д.З.С.
7. Посран систем
8. Опуштено
9. Неуспешна Кражба
10. Сенилни Панкери
11. Старата Делегација
12. Пијан Пешак
13. Борба за Власт
14. Забавата не е Готова

Дефект - Полициска Држава


Track list:

1. Полициска Држава
2. Кога се Сите Против Нас
3. Нема Надеж - Нема Иднина
4. Другар
5. Алкохолот
6. Политика
7. Сеуште ве Лажат
8. Полициски Час
9. За Кого Тој Живее?
10. Сите ве Мразам
11. Ќе Има ли Иднина?
12. Посран систем

Wednesday, September 5, 2012

Лоши Деца нов албум 2012


„Лоши Деца“ во најава за нивниот втор студиски албум со наслов „Борбата Продолжува“ кој ќе излезе во најскоро време со негова концертна промоција. Очекувајте БУМ!

Re-upload updates

Реаплоадирани нови линкови:Monday, September 3, 2012

"Mediafire" акаунтот е избришан од самата страна, што значи дека сите линкови за симнување се избришани и не функционираат. Во блиска иднина ќе се апдејтираат постовите и ќе бидат постирани нови линкови! Ќе бидете информирани.