Sunday, December 22, 2013

„Лоши Деца“ + "The Exploited" 28.12.2013.„Лоши Деца“ како загревање пред шкотските легенди "The Exploited" на скопски Саем, како дел од Таксират 15!
ОВДЕ може да прочитате едно мало интервју со Жица, за престојниот настап на 28.12.2013.
Борбата Продолжува!

Thursday, December 12, 2013

Тотално Опуштање - А во слободно време (2013)
Новиот албум, петти по ред, на „Тотално Опуштање“ со наслов „А во слободно време“ со free download, кој можете да го симнете, а и чуете, ОВДЕ!

Цеде промоција на 15-ти во Браво, а концертна промоција на 27-ми во МКЦ!

Tuesday, December 10, 2013

’Кактус’ во Прилеп! (13.12.2013)
13.12.2013. Image cafe, Прилеп / Влез: 50 мкд.

Тотално Опуштање - нов албум промо
„Драги другарчиња, по повод одбележувањето на 20 годишнината од постоењето на Тотално Опуштање Ве покануваме на дружење и промоција на нашиот нов, петти по ред албум ’А во слободно време’.Кафе бар Браво, 15 декември, недела, од 20.00 часот. Ќе се пие домашно вино и ракија, ќе има мезенце, ќе се слуша новиот албум и ќе се гледаат стари видео снимки од Тотално Опуштање. Свирење ќе има на 22 декември во Канал 103, а концерт на 27 декември во МКЦ.

 15.12.2013. Кафе бар ’Браво’ / Страт: 20:00ч.

Tuesday, December 3, 2013

"The Exploited" во Скопје! - 28.12.2013.
2013-та година ќе ја поздравиме со шкотските Punk легенди "The Exploited" кои за прв пат доаѓаат во Македонија! Ќе настапат како дел од Таксират 15, кој се оддржува традиционално во Скопскиот Саем, а влезниците сега за сега чинат 450 денари.