Wednesday, February 12, 2014

Бразилските легенди конечно во Скопје![IMG] 

„На 9 Jуни во МКЦ ќе имаме можност да видиме еден од бендовите кој во раните 90ти години, заедно со уште неколку други бендови го обликуваше модерниот агресивен, брз и тежок металски звук. Со „еден тон“ дискографија позади своето име, сеуште се водечка сила на свестката метал сцена.“
Локална поддршка: Skullcrash + ???

Картите ќе бидат пуштени во продажба на 1 Март.
-Промотивно од 01 Март до 31 Март цената ќе биде 700 денари!
-Од 01 Април до 08 Јуни цената на картите ќе биде 900 денари!
-На ден на концертот картата ќе биде 1100 денари!
НАПОМЕНА! - КАРТИТЕ ЌЕ БИДАТ ВО ОГРАНИЧЕН БРОЈ!
Местата на продажба ќе бидат објавени наскоро!

07.03.2014. клуб Хавана, Скопје12.04.2014. клуб Хавана, СкопјеTriple Thrash Treat - 15.02.2014.