Monday, November 24, 2014

Лоши Деца на Лузер Фест @ МКЦ, Скопје - 29.11.2014.Влез: 100 мкд.

Space Eater / Alitor @ Хавана, Скопје - 05.12.2014.
МКМЕТАЛ ви ги презентира Space Eater и Alitor од Србија кои моментално се на нивната заедничка европска турнеја "Passing Through The Fire To Europe". Како локална подршка ќе се појават домашните Skullcrush и Gargoyles.

Влез: 200 денари

Рок Фест се враќа назад!По четири годишна „хибернација“, најстарата организирана рок-манифстација во Македонија, РОК ФЕСТ повторно се активира.
Оваа година фестивалот ќе ја одбележи 30-годишнината од своето постоење и ќе се одржи на 17 и на 18 декември 2014 година во МКЦ.

Сите заинтересиран групи може да се пријават на следниот e-mail: rockfest.mk@gmail.com.
Огласот трае до 5 декември 2014.

Апликацијата за пријава треба да содржи:
- Име на групата
- Град од кој потекнуваат
- Број на членови, име и презиме на членовите
- Три песни во MP3-формат
- Стил на музика
- Контакт телефон, e-mail, фејсбук профил