Friday, May 11, 2012

Šank?! @ GK Črnomerec, 28.04.2012.Маички „Šank?!“


Маичките можете да си ги купите на свирката, по цена од 370 ден. Количините се ограничени!


Thursday, May 10, 2012

Šank?! + Контра! + Лоши Деца + Дружината В.Е.П.


Šank?! - Oi!/StreetPunk (Загреб, Хрватска)
Контра! - Oi!/Punk (Скопје, Македонија)
Лоши Деца - Oi!/StreetPunk (Скопје, Македонија)
Дружината В.Е.П. - Oi! (Скопје, Македонија)  

Дата: 18.05.2012
Локација: Летен клуб Хавана (Градски Парк)
Влез: 200 Ден.
Старт: 20:00ч.

Tuesday, May 8, 2012

Bad Man RecordsДокументарец за издавачката куќа „Bad Man Records“ од Белград.