Saturday, June 9, 2012

Exodus 10.07.2012. @ М.К.Ц. - Скопје


Еден од најмасивните и највлијателните "Thrash Metal" бендови на светската метал сцена конечно во Македонија! "Exodus" на нивната турнеа решија својата бруталност и енергичност да ја претстават и на македонската публика заедно со Атињаните "Suicidal Angels" и нашиот добро познат "Thrash" бенд "Last Act of Defiance" во горната сала во „Младинскиот Културен Центар“ во Скопје. Спремете се за бескомпромисен "Thrash Metal" вртлог!
Картите во претпродажба можете да ги набавите во "Impact Shop" и "Кафе Браво" по цена од 500 ден., а цената на денот на концертот ќе биде 700 ден.