Thursday, November 7, 2013

Club Codex 1992Концертно издание на неколку Hardcore/Punk бендови од Македонија, меѓу кои: "Brutal Dick", "Dead Cops Rock", "Chicken Terror", "Bloody George", "Brigade O.D.", во клубот Cortex  од 1992-ра година.

Wednesday, November 6, 2013

Monday, November 4, 2013

P.T.T.B. @ Нови Сад (Срб) на 13.12.’13Peter and the Test Tube Babies  (UK)
+ Локална поддршка: The Bayonets & Пролече

Влезници во претпродажба од 600 дин. (6 евра) и 800 дин. (8 евра) на врата.

Madball во Нови Сад (Срб) на 12.12.’13Легендарниот Hardcore бенд од Њу Јорк, ќе настапи на 12.12. во Нови Сад, Србија, во клубот Quarter. Дел од нивната европска турнеја се и Deez Nuts од Австралија, Nasty од Белгија и Your Demise од В. Британија. Влезниците во претпродажба чинат 1.600 динари (16 евра), а на врата 2.000 динари (20 евра).
Повеќе инфо, овде!