Tuesday, November 15, 2011

Лоши Деца & Контра! - Live @ Hacienda Pub (Никшиќ, Ц.Г.) 26.11.2011


О Т К А Ж А Н О ! ! !

За прв пат настап на Лоши Деца, а воедно и на Контра!, надвор од својата земја. Бендовите ќе настапат во "Hacienda Pub" во Никшиќ, Црна Гора, заедно со Punkreas кои настапија во Скопје на "Rock'n'Riot Fest" во клубот Хавана на 08.10.2011. По одличната соработка со Црногорскиот бенд, момците од Punkreas решија да организираат свирка и кај нив со наши бендови.

Place: Hacienda Pub (Niksic, MNE)
When: 26.11.2011
Start: 21:00h.
Cost: 1 euro

Monday, November 14, 2011

Venerin Breg - Zašto si Baš Morala u Dupe (2011)


Track list:

1.Šta bre di smo ?
2.Zašto si baš morala u dupe
3.Katastrofa
4.Šrafciger
5.Realnost
6.Ljubavna
7.Sam
8.Rektum varijanta
9.Ko ti kara kevu?
10. Venerin breg
11. Neznam dali znam

Venerin Breg - Ko ti Kara Kevu? (2005)


Одличен Hardcore/Punk бенд оформен 2005-та година во Белград, Србија.
Track list:

1. Šta bre Dismo? Kod Mene smo!
2. Šrafciger
3. Katastrofa
4. Ljubavna
5. Venerin Breg

Wednesday, November 9, 2011

Ructions - Demo


Класичен Oi! бенд од Даблин, Ирска. Бендот е формиран во 2006-та година.


Track list:

1. Fear of the Dark
2. Global War
3. Night in a Cell
4. Skinhead Girls

Monday, November 7, 2011

The Most Kick-Ass Show of the Year


Place: Havana club
Date: 12.11.2011
Start: 20:00h.
Enter: 200 Mkd.

Флукс + Mindless Violence


Локација: Клуб Браво
Дата: 20.11.2011
Старт: 21.00ч.
Влез: 100 ден.