Saturday, March 29, 2014

Sepultura во Скопје! 09.06.2014. @ М.К.Ц.ПОСТЕТУВАЊЕ!

Картите до 31.03. ќе чинат 700 денари! Од 01.04. до 08.06. цената ќе биде 900 денари! На денот на концертот ќе бидат 1.100 денари! Картите се ограничени!

Продажни места:
Скопје: М.К.Ц. и кафе бар Браво!;
Битола: Hard Rock caffe (Кај Оризо);
Прилеп: Кај Горјан.

23.04.2014, клуб Хавана, СкопјеSunday, March 9, 2014

Флукс - 19.03.2014, СкопјеКлуб "Black Cotton" (екс Корнер, карши Соборна црква).
Влез: Сто денари. Старт: 22:30ч.