Wednesday, January 18, 2012

Tuesday, January 10, 2012

К.У.Р. - Ha Ha Jolly Jolly (2011)
Новиот албум на суперкултурна мега-хит група Културно Уметнички Работници.

Track list:

1. Скопје
2. Вечниот Студент
3. Здравјето Пред се
4. Фраерај
5. Ѓубрето
6. Женичка
7. Ристе
8. Розов Сон
9. Колку Убав Ден
10. Folsom Prison Blues
11. Константна Миладинова
12. Вегетеријанец
13. Swat Pee Skopje (бонус)
14. Идење у Град (бонус)