Tuesday, August 16, 2011

Ритам Нереда за прв пат во Македонија!


Легендарниот Oi!-Punk бенд Ритам Нереда од Нови Сад за прв пат во Скопје и Македонија воопшто. Бендот ќе настапи на 03.09.2011 сабота во склоп на Пиволенд, кој оваа година, наместо на Кале, ќе се одржи на паркингот кај салата "Борис Трајковски" од 31.08 до 04.09.2011 година.


Monday, August 8, 2011

Да не ги заборавиме!


Во чест на сите загинати Македонски бранители во војната против шиптарските терористи во 2001-ва година! Да не ги заборавиме! Вечна им слава! Македонија на Македонците!