Saturday, May 4, 2013

’Прв Ред’ @ Aqua Park fest - Пробиштип’Прв Ред’ се еден од четирите избрани демо бендови кои ќе настапат на овој open-air фестивал, во својот роден град Пробиштип! Нивниот настап е закажан за 25.05. (сабота) од 19:30ч.