Friday, April 18, 2014

Punk 'n' Thrash @ Битола! 07.05.14.Punkreas од Никшиќ, ЦГ, повторно во Македонија, но овој пат во Битола, од каде што ќе ја започнат својата мини турнеа во Грција.
Локална поддршка: Кактус, Skullcrush и Dj. Rootboy.

07.05.2014. / Club Positive, Битола / 21:30ч. / 100 мкд.