Monday, August 25, 2014

Лоши Деца и Контра на Streetriffs fest во Белград! (04.-06.09.2014)
Скопските Punk/Oi! бендови, Лоши Деца и Контра, ќе настапат на тридневниот "Streetriffs fest" во Белград, Србија, во клубот Sioux. Нивниот настап е закажан за сабота 06.09.2014, а бината ќе ја делат со белградските StreetPunk легенди Шахт, како и со Групна Терапија од Бања Лука и Јорговани од Чичевац/Белград.
Останатата програма е исто така солидна и на претходните два дена ќе настапат:

04.09. Четврток:
Биртија (Бг)
Прилично Празни (Бг)
Punkreas (Нк)
Жута Минута (Бг)
Skadrilla (Бг)

05.09. Петок:
ПогонБгд (Бг)
Гаврило Принцип (Сд)
По Кратком Постуку (Бе)
Увијек Други (Бл)
Against the Odds (Нс)

Цените на билетите во претпродажба чинат:
300 динари за една вечер;
500 динари за две вечери;
790 динари за сите три вечери.
Цената на билетите на самиот концерт ќе чини 350 динари од вечер, а нивниот број е ограничен.

Tuesday, August 5, 2014

Ои!/Панк свирка во Охрид! 09.08.2014Контра - Скопје
Комунална Хигена - Охрид
Прв Ред - Пробиштип
The Author - Охрид

Клуб Арена, Охрид / Старт: 20:30ч. / Влез: 150 мкд.