Thursday, May 22, 2014

27.06.2014 @ Хавана, СкопјеРуската death metal машина "Dehydrated", на својата летна турнеа низ Европа, ќе помине и во Скопје. Со својот агресивен и тежок звук, надополнет со еден од најдобрите женски growl-ови, ќе ја растурат Хавана!
Самиот факт што се довлечкале тука, дури од Сиберија, заслужува да добијат одлична поддршка. Најдобар избор да се почне летната сезона.