Friday, October 25, 2013

„Панк во Битола“ од Илија МарковПред неколку дена во Битола книгата со наслов „Панк во Битола“ имаше своја промоција, која воедно е и првата таква книга од ваков вид во Македонија.
Повеќе информации за и околу книгата, како и за тоа да си ја нарачате/купите, можете да го исконтактирате авторот преку својот фејсбук профил: Ile Punk

Wednesday, October 23, 2013

Ska забава на Школка - 25.10.’13.
SkinheadReggae / Ska / Rocksteady / TwoTone забава на Школка, во Градски парк-Скопје!
Старт: 21:30ч.

Фејсбук настан: Ska is back on the Boombox!

Wednesday, October 16, 2013