Thursday, May 27, 2010

Тотално Опуштање - Ритам и Блуд


Новиот албум на старите поштени шизици.

Track List:

1. Продолжи да Пливаш
2. Јас не се Предавам
3. Блузот на Сиромавиот
4. Зрела Жена
5. Убавината на Пророкот
6. Урбана Легенда
7. Возачот Вози
8. Биди Мој Фан
9. Аграр
10. Цицки што се...
11. Неговото Височество
12. Дете Голомеше

Left Sided Dicks - Live @ Vulkan


Бендот е оформен 2008-ма година во Скопје од страна на друштвото левонасочени курињa во состав од Нено гитара, Симе тапани и Пинки бас. Подоцна се придружува уште еден левонасочен dick како вокал Јоцо. Свират панк рок без никаква политичка или идеолошка определеност. ГОРДОСТ Е ДА ТИ БИДЕ НА ЛЕВО!6 песни во живо од нивните два настапи во клубот Вулкан годинава, плус текстовите.

Track List:

1. L.S.D.
2. Левонасочен
3. Нема да Заборавам
4. Ова е Наш Свет
5. Водени од Проблеми
6. Жената на Судијата

Thursday, May 13, 2010

The Guv'nors - Highroller


Track List:

1. Blame the British
2. WANCORS
3. When We Party
4. Waiting For a Mate

The Guv'nors - The Job Pop


Track List:

1. Do Not Disturb
2. It'll be Alright
3. Get the World to Me
4. Sunday After Sunday
5. Mad as a Hater

Monday, May 10, 2010

No Tag - Oi! Oi! Oi!


Oi!-Punk бенд од Нов Зеланд, оформени се некаде '79-та-'80-та година и се еден од првите Oi!-Punk бендови од Нов Зеланд. Добар звук, слушнете...

Track List:

1. No Tag
2. Mistaken Identity
3. Legalised Dogs

Tuesday, May 4, 2010

Пиши Пропало - Сви Као Један 
Oi!-Punk бенд од Крагујевац, Србија. Оформени се 2006-та година и својот албум првенец го снимаат 2009-та година, кој излегува во почетокот на 2010-та година.

Track List:

01. Почетак
02. Плачени Термин
03. Пиши Пропало
04. Фудбал?
05. Су-Зе
06. Сви Као Један
07. А.С.А.В.
08. Радничка Класа
09. Лицем у Лице
10. Милосрдни Анџео
11. Крагујевац
12. Свршетак