Tuesday, February 28, 2012

Šank?! + Oi! Front во Скопје - 19.05.2012


Двата најдобри Oi!/Punk бендови на хрватската сцена доаѓаат во Скопје на 19.05.2012! Во организација на „Улицата не Зближува“ и „К.Р.И.К.“ бендовите, нормално заедно со локална поддршка, ќе настапат на „Свирката во чест на Ф.К. Вардар #5“, а вооедно и 25 години постоење од навивачката група „Комити Запад“.
Повеќе информации наскоро, а до тогаш уживајте во нивната музика и учете ги песните!
Thursday, February 9, 2012

BORN FROM PAIN + HARDFACED + НЕПОКОР


Дата: 02.03.2012
Клуб: Хавана, Скопје
Влез: 300 ден.
Старт: 20:30ч.

Поддржувајте ги бендовите, доаѓајте на концерти, за
посилна и подобра сцена!