Tuesday, March 27, 2012

Saturday, March 17, 2012

Контра! со најава за албум првенец!


Контра! е млад Ои!/Панк бенд од Скопје, оформен во 2010 год. Песнава е најава за нивниот албум првенец што ќе излезе годинава т.е. 2012. Само напред и целосна поддршка за момците!

Tuesday, March 6, 2012

Šank?! Live...

Support Cock Sparrer @ Boogaloo, Zagreb (07.05.2011):

@ Kutina (15.05.2011):


@ Dirty Old Fest, Velika (2011):
@Kset, Zagreb (04.07.2011):