Wednesday, October 24, 2012

Лоши Деца - Борбата Продолжува (промоција)


„Лоши Деца“ најавуваат промоција на својот втор студиски албум со наслов „Борбата Продолжува“, која ќе се оддржи на „Форум“ (кај/до Рори) на 13.11.2012. (Ден на ослободувањето на град Скопје) во 20:00ч.
Бидете таму! Ои!

Friday, October 19, 2012

02.11.2012. Хавана, Скопје


Прв Ред - Дел од Нас (најава за албум)


Хулиганскиот Рокенрол бенд „ПРВ РЕД“ од Пробиштип со најава за нивниот прв студиски албум со наслов „Само Најсилните Преживуваат“ кој треба да излезе до крајов на оваа година!