Saturday, January 19, 2013

Лоши Деца - Борбата Продолжува (2012)


Новиот албум на Лоши Деца - „Борбата Продолжува“ за free download. Доколку сакате, CD-то можете и да си го купите во Југотон, ГТЦ, по цена од 250 денари.

Track list:

1. Никој Неможе
2. Не ни е Гајле
3. Зошто?
4. Нема Лабаво
5. Борбата Продолжува
6. Револуција
7. Лоши Деца
8. Пропаганда
9. Restless Kids
10. Bastards
11. Наштимана

Tuesday, January 8, 2013

"The Author" со најава за својот деби албум


Оваа четиричлена музичка „банда“ зад себе има оставено повеќе од 16 музички записи, остварувајќи голем број настапи низ целата земја. Нивниот препознатлив звук е уникатен за нашите простори, а во моментов ги овековечуваат песните во сопственото музичко студио.
Целиот текст тука!